Oldalak

2012. február 19., vasárnap

Ametist Bábszínház - Mazsola és Tádé


Mazsola és Tádé régi nagy kedvencek nálunk. Jó érzés saját gyerekkel felnőttként végignézni ezeket a történeteket. Na és amikor a gyerkőc egy adott szituációban elkezdi idézni Mazsolát ("Szürcsöltem??"), az nagyon édes.
Ilyen előzmények után nagyon megörültem, amikor a neten ráakadtam az Ametist Bábszínház honlapján a Mazsola és Tádé előadásokra. A Bábszínháznak nincs saját épülete, az előadásoknak a Városligeti fasor 38. alatt található Rátkai Klub ad otthont. A Mazsola és Tádé előadás 2 részből áll. Az első rész nagyon jópofa, bár  nekem kicsit hosszúnak tűnt, ezzel szemben a második rész kicsit kurta-furcsa. Viszont az előadás után fényképeszkedni is lehetett, sőőőt, a büfé előtti területen kézműves foglalkozás várta a gyerekeket, ahol - szülői segítséggel - mindenki elkészíthette a saját Mazsola bábját. Összességében mind a gyerekek, mind a felnőttek számára élvezetes program volt.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tetszik az oldalad :)!
    Szeretném megkérdezni,hogy szerinted a kisfiamat,aki májusban lesz két éves, lekötné a Mazsola és Tádé bábelőadás?
    Előre is köszi a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszi:-) Iratkozz fel a blogra, akkor a további bejegyzésekről is kapsz majd értesítést!
      Ha a kisfiad ismeri már Mazsoláékat, akkor én a helyedben elvinném az előadásra, legfeljebb a kijárat közelébe ülnék, így ha gond van, a többiek zavarása nélkül lehet távozni. Egyébként a Kolibri Színházban tartanak előadást kimondottan 3 év alatti gyerekeknek is, esetleg azzal próbálkozz először.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...