Oldalak

2013. december 7., szombat

Gránit fürdő - Zalakaros

Kép forrása:http://www.furdo-zalakaros.hu/elmenyfurdo/belteri-gyerekvilag/


Gondoltátok volna, hogy a zalakarosi gyógyfürdőben található az egyik legjobb magyarországi kül- és beltéri gyerek-vízibirodalom? Pedig pontosan így van!
Mi egy őszi hétvégén teszteltük le baráti ajánlást követően. Szálláshelyünk a Hunguest Hotel Freya***-ban volt, korrekt, de semmi extra, viszont nagy előnye a többi helybéli szállóval szemben, hogy innen a kedves vendég egy alagúton keresztül közvetlenül átsétálhat a fürdőbe.
A Vízipók-Csodapók gyermekvilágból most csak a fedett részt fedeztük fel. Kipróbáltuk a többszintes csúszdákat, a vízágyút és az élménymedencéket, közlekedtünk a függőhidakon, Marci "pókháló"-kötelekről ugrált a vízbe, majd a vizeskedés után a "szárazföldön" pihentünk a babzsákokon, lehetett gyakorolni a falmászást és nagy szivacs formákból építkezhettünk is.
A gyermekjátszóház mellet a Neckermann Klub Oázis Kuckó is változatos programokkal (kreatív foglalkozás, arcfestés, rajzolás, mesekvíz, kérdezz-felelek,  stb...) várja a gyerekeket hétvégenként. Ezen kívül gyerekzuhanyzó, pelenkázó helyiség is szolgálja a kisgyerekes családok kényelmét, illetve gyerekszauna és só-homokozó teszi még változatosabbá az itt töltött időt.
Mi csak azt sajnáltuk, hogy az itt töltött hétvégét nem tudtuk megtoldani még egy nappal, hogy az élményfürdőt is teljesen felfedezhessük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...