Oldalak

2012. február 19., vasárnap

Köszöntő

Kisfiam már elmúlt 3,5 éves. Repül az idő, nincs mit tenni... Megszületett, és az addigi életünk gyökeresen megváltozott. Most már mindent más szemmel nézünk, begyűrűzött hétköznapjainkba a "gyerekbarát" szemlélet. 
Például, ha belépünk egy étterembe, fél szemmel már azt csekkoljuk, hogy van-e gyereksarok. Nyáron persze könnyebb észrevenni az éttermek sarkában megbújó mászókát, csúszdát. És ilyenkor sajnos az étel minősége már  csak másodlagos szempont.
Hétvégi program? Lehetőleg valami olyat keresünk, ami ideális esetben a gyerkőcnek és nekünk is örömöt okoz,  jó esetben azon túl is, hogy végre szabadnap van, végre együtt vagyunk.
Sok olyan oldallal találkoztam, mely gyerekes családoknak ajánl programlehetőséget: színházat, kirándulóhelyet, játszóházat, éttermet stb., de csak a legritkább esetben fordult elő, hogy hús-vér anyukák a tapasztalataikat - kizárólag "gyerekbarát" szempontból - megosztották volna. Így aztán megérett a gondolat, hogy indíthatnék egy blogot - a már meglévő gasztroblog mellett - ebben a témában is, kizárólag a saját, személyes tapasztalatainkról. Talán valaki hasznosnak találja. Talán valaki ötletet merít belőle. Talán valaki könnyebben boldogul.  Elkezdtem jegyzeteket gyártani, felírtam hol-merre jártunk az elmúlt 3 és fél év alatt, mit csináltunk, mit tapasztaltam, majd megszülettek a bejegyzések is, melyeket ezúton útjukra bocsájtok!

Alaptézis: Ha a gyerek jól érzi magát, akkor a szülő csak jobban érezheti magát. Sej-haj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...