Oldalak

2012. március 7., szerda

Minicity

2012-02-10 17.04.44.jpg

A Minicity egy csuda jó hely (a Nyugatinál az egykori Skálában)! Itt a gyerekek egy kis ideig igazi felnőttek lehetnek. Húúú, ez most tényleg furcsán hangzik, de ha kipróbáljátok, megértitek ti is! Miről is van szó? Adott egy hely és jó sok szponzor:-) Pl. Libri, Spar, Opel, Oázis Kertészet, BioHair, Erste Bank, Domestos, Rendőrség, Obi, Trilak, stb...
Megannyi kis műhely, üzlet a MiniCityben, ahol a gyerekek bolti eladók lehetnek, vagy éppen vásárlók, rájuk méretezett kasszával és bevásárlókocsival, felülhetnek egy igazi rendőrmotorra és bezárhatják anyát, apát, mamát, papát a cellába:-), felfújhatják az Opel kerekét, kertészkedhetnek, megvizsgálhatják az őket elkísérők fogát, benézhetnek egy bank széfjébe, festhetnek igazi festőhengerrel, fodrászkodhatnak, vagy akár beülhetnek egy tv-stúdióba híreket olvasni, de felállhatnak a színpadra is énekelni:-) 
Nem tudom, honnan jött az ötlet (én a bécsi MUMOK-ban láttam hasonlót és csak azt bánom, hogy nem nekem jutott eszembe:-), de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy működik! Az én fiam imádta, azóta is rendszeresen emlegeti.
3 év alattiaknak külön kis játszóteret alakítottak ki, a büfé, mellékhelyiségek nagyon kulturáltak, és a kilátás!: Eiffel tervei alapján épült Nyugati Pályaudvar - szemmagasságból, esti fényben, mesés!
Mi egy hétköznapi délután-este jártunk itt,  állítólag hétvégenként elég nagy a tömeg.
Jaaa, és van igazi diavetítős külön terem is!:-) és konyha, és... és...

2012-02-10 17.22.32.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...