Oldalak

2012. február 28., kedd

Gipszkorszak - alkotó játszóház


A Király utcánál, a Gozsdu udvarban található Gipszkorszak - alkotó játszóházban a gyerekek több száz gipszforma közül választhatják és festhetik ki a nekik tetszőt, majd a művüket haza is vihetik. A gyerekeket alkotás közben szakképzett óvónők segítik, közben a szülők kávézhatnak, teázhatnak. A gipszformák a különböző színű polcokon más-más árkategóriába esnek. Nem mondom, hogy olcsó, viszont a polcszínhez tartozó áron kívül más költség itt nem merül fel és a végeredmény kézzelfogható, hazavihető, azaz megmarad.  4 éves kortól ajánlják az alkotóház látogatását, az én kisfiam még csak 3 és fél éves múlt, de kis segítséggel azért boldogult, az ovis jelét festette ki. Miközben Marci alkotott, az alagsorban éppen szülinapi buli zajlott, innen nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek is ajándékkal, a saját alkotásukkal távoztak. A cég webshopot is üzemeltet, a gipszformához ecset és festék is jár, ajándéknak sem rossz!
Egyébként a gipszkorszak ötlete - a tulajdonos elmondása szerint - Amerikából származik.

2 megjegyzés:

  1. Szia! Örülök, hogy eljöttél, hogy írtál rólunk és annak is, hogy megismertem blogodat, amit te nagyon szerényen ajánlottál csak, pedig zseniálisan jó, úgyhogy be is jelöltem magamat rendszeres olvasódnak. Remélem még sok jó programról írsz.
    Köszönjük a Gipszkorszakos bejegyzést..a többi olvasónak üzenem, hogy Isten bizony nem fizetett hirdetés :-))
    Remélem még jöttök festeni hozzánk!

    Ági
    www.hannaeszternoemi.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:-) Húsvét előtt még mindenképp megyek tojásért, nyusziért! Az én blogom? Ugyan. A tiéd! Csak ámulok, bámulok!:-)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...